Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Profesori ERASMUS in vizita la USAMV Cluj

Profesori ERASMUS in vizita la USAMV Cluj

  • de

O delegație complexă de profesori ERASMUS incoming, din Armenia, Bulgaria, Turcia și Vietnam, aflați în vizită la USAMV Cluj-Napoca, a avut o întâlnire deosebită astăzi, 15 iunie 2023, la Departamentul de Științe Economice din cadrul Facultății de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală USAMV Cluj-Napoca. Cu acest prilej, aceștia s-au întâlnit cu Prof. Dr. Felix Arion și Lect. Dr. Manuela Carmen Simu.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca a avut onoarea de a primi oaspeți de marcă din țări prietene, care au venit să exploreze oportunitățile de colaborare academică și de cercetare în domeniul științelor economice. Profesorii ERASMUS din Armenia, Bulgaria, Turcia și Vietnam au fost primiți cu căldură de către cadrele didactice ale Departamentului de Științe Economice USAMV Cluj, și au avut o serie de discuții productive și interacțiuni valoroase.

Întâlnirea a facilitat schimbul de idei și experiențe în domeniul științelor economice, oferind o platformă pentru discuții și colaborări viitoare. Prof. Dr. Felix Arion și Lect. Dr. Manuela Carmen Simu au abordat subiecte precum tendințele economice globale, modele de dezvoltare rurală durabilă și inovare în afaceri, punând accent pe perspectivele unui mediu academic divers și internațional.

Delegația ERASMUS a exprimat interesul să continue dialogul cu USAMV Cluj-Napoca și să exploreze noi oportunități de colaborare în domeniul cercetării și educației economice. Această întâlnire reprezintă un pas important către consolidarea relațiilor internaționale ale universității și dezvoltarea parteneriatelor academice cu instituții prestigioase din întreaga lume.

Departamentul de Științe Economice USAMV Cluj-Napoca este dedicat promovării excelenței în cercetare, educație și inovare în domeniul științelor economice, într-o lume tot mai globalizată. Colaborarea cu profesori ERASMUS din Armenia, Bulgaria, Turcia și Vietnam reprezintă un pas semnificativ în direcția aceasta, deschizând noi perspective și promovând diversitatea culturală și academică.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, prin Departamentul de Științe Economice, se angajează să susțină și să dezvolte parteneriate internaționale puternice în domeniul științelor economice și să contribuie la formarea și dezvoltarea viitoarelor generații de specialiști în acest domeniu.

Pentru mai multe informații și contact:

Nume: Prof. Dr. Felix Arion, Departamentul de Științe Economice, USAMV Cluj-Napoca Email: felixarion@usamvcluj.ro Telefon +40 264 596 384

Nume: Lect. Dr. Manuela Carmen Simu, Departamentul de Științe Economice, USAMV Cluj-Napoca Email: econ@usamvcluj.ro Telefon +40 264 596 384


Despre USAMV Cluj-Napoca: Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca (USAMV Cluj-Napoca) este o instituție de învățământ superior de prestigiu, care oferă programe academice în domeniile agriculturii, medicinii veterinare, ingineriei alimentare, economiei și științelor mediului. Cu o experiență vastă în cercetare și educație, USAMV Cluj-Napoca se angajează să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a societății prin promovarea cunoașterii și inovației în domeniile sale de expertiză. https://www.usamvcluj.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *