Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Targ cu produse traditionale la Bucuresti

Targ cu produse traditionale la Bucuresti

  • de

Ferma RADU, membru al organizației Terra Gloria, a avut ocazia de a vizita sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în București pe data de 19 decembrie 2023. Ionuț Radu, reprezentantul fermei, a împărtășit impresiile sale într-un interviu pentru blogul nostru, evidențiind importanța interesului manifestat de oameni față de produsele românești.

În cadrul interviului, Ionuț Radu a subliniat satisfacția pe care o simte atunci când observă aprecierea și interesul crescut al publicului pentru produsele locale. Acesta a evidențiat faptul că această atenție sporită reprezintă o formă de recunoaștere a muncii depuse de fermieri, oferindu-le o recompensă binemeritată pentru eforturile lor.

Pentru a completa experiența vizitei, Ionuț Radu a subliniat importanța colaborării și dialogului între fermieri și autoritățile din domeniul agriculturii. În acest context, vizita la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a oferit oportunitatea de a întări aceste legături și de a discuta despre provocările și oportunitățile din sectorul agricol.

Pentru a vizualiza mai multe momente din vizita Fermei RADU la Ministerul Agriculturii, vă invităm să accesați link-ul aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *