Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Nou Punct de Desfacere pentru Fabrica de Compost în Alba Iulia

Nou Punct de Desfacere pentru Fabrica de Compost în Alba Iulia

Fabrica de Compost își extinde prezența cu un nou punct de desfacere în Alba Iulia, oferind produse destinate atât pasionaților de grădinărit, inclusiv celor care își îngrijesc plantele/florile pe balcon, cât și fermierilor indiferent de suprafetele cultivate. Locația este situată la ieșirea din Alba Iulia spre Cluj-Napoca, pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 24, lângă Ambient, și dispune de locuri de parcare generoase, facilitând accesul clienților.

Noua unitate oferă consultanță gratuită, ajutându-i pe clienți să aleagă produsele potrivite pentru nevoile lor. Fabrica de Compost, membru al Terra Gloria, este cunoscută pentru echipa sa activă, care a participat recent la evenimente precum Zilele Horticulturii Clujene, organizate de Facultatea de Horticultură şi Afaceri în Dezvoltare Rurală USAMV Cluj, și Agraria, organizat de DLG Intermarketing.

Pe data de 6 iulie 2024, Fabrica de Compost va participa cu un stand la evenimentul local de tradiție Ziua Rozelor, desfășurat în Ciumbrud, Aiud. „Producem și distribuim două categorii de produse 100% naturale: FERTILIZATORI și NEUTRALIZATORI. Îi învățăm pe fermieri să privească agricultura ca o sursă de profit ce trebuie să fie sustenabilă pe termen mediu și lung,” a declarat Mihai Cuc pentru blogul Terra Gloria.

Pentru mai multe informații, clienții pot contacta Fabrica de Compost prin intermediul numărului de telefon WhatsApp 0745033029 sau vizitând website-ul oficial fabricadecompost.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *