Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Terra Gloria sustine talentul lui Andrei: Oportunitate de Sponsorizare

Terra Gloria sustine talentul lui Andrei: Oportunitate de Sponsorizare

Terra Gloria este o organizație care își propune să sprijine membrii și voluntarii dedicați. Astăzi, vă invităm să vă implicați în susținerea lui Andrei, un tânăr artist talentat, prin intermediul unei burse private de performanță.

Andrei a participat activ la numeroase evenimente organizate de Terra Gloria, contribuind cu momente artistice memorabile. Familia sa s-a implicat de asemenea în diverse acțiuni ale organizației, demonstrând un sprijin constant pentru valorile Terra Gloria.

Pentru a afla mai multe despre Andrei, rezultatele sale artistice și detaliile privind bursa, vă rugăm să accesați următorul link:

[Link către documente]

Detalii de contact Andrei:

  • Nume complet: ARAD ANDREI
  • Adresa: ORADEA, STRADA P-TA CAZARMII, NR.5
  • Telefon: 0733844640
  • E-mail: aradgrueclaudia@gmail.com
  • Denumirea băncii: BANCA TRANSILVANIA
  • Numărul de cont: RO04BTRLRONCRT0602404602
  • Titular: ARAD ANDREI

Muzica este o pasiune pentru Andrei, fiind unul dintre principalele sale mijloace de exprimare artistică. Prin această bursă, ne propunem să îl încurajăm și să îl sprijinim în dezvoltarea talentului său muzical. Considerăm că este importantă și oportună susținerea lui Andrei, un elev talentat de 15 ani, pentru a participa la cele mai importante festivaluri naționale dedicate copiilor din România. De asemenea, ne dorim să îl încurajăm să se implice activ în diverse activități extrașcolare, contribuind astfel la dezvoltarea comunității.

Vă rugăm să luați în considerare sprijinirea lui Andrei prin donații. Orice contribuție, indiferent de mărime, va fi apreciată și va avea un impact semnificativ asupra vieții sale artistice.

Împreună, putem face o diferență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *